Een Handige Online Dating Tip Voor Vrouwen

Toen ik een paar jaar geleden lid werd van mijn eerste datingsite, voelde het alsof ik verdwaald was in een zee van ongewenste aandacht. Ik wist niet hoe ik de “sups” en “heys” in mijn inbox kon weigeren, dus ik reageerde gewoon op iedereen. En ik heb snel geleerd waarom het zo verleidelijk is om iemand te ghosten (stop de communicatie zonder hem of haar te vertellen waarom) tijdens online dating.

Ik verspilde veel tijd aan vergeetbare gesprekken en dezelfde ophaallijnen omdat ik wachtte tot een of andere vreemdeling me een reddingslijn zou geven in plaats van gewoon voor mezelf te zwemmen.

Wat Heb Ik Hier Nou Van Geleerd?

Wat ik van die ervaring heb geleerd, was dit: bij het navigeren door online daten, zetten de meest succesvolle vrouwen hun eigen koers uit. Ik weet dat het verleidelijk is voor alleenstaande vrouwen om achterover te leunen en defensie te spelen in afwachting van hun Prince Charming, maar proactief te zijn kan hen op de lange termijn veel tijd en hoofdpijn besparen.

Zorg Dat Je Niet Al Te Hoge Verwachtingen Hebt

Zoveel als singles wenste dat er een magische algoritme-gebaseerde snelkoppeling was om lief te hebben, is de waarheid dat je wat beenwerk moet doen om een ​​date te krijgen. Online dating maakt het gemakkelijker om potentiële liefdesbelangen te vinden, maar geen website of app kan een gelukkig-ooit-voor je verpakken. Je moet deze high-tech tools gebruiken om je charmante zelf te laten zien en de aandacht van je geliefde te krijgen.

Probeer Initiatief Te Tonen

Alleenstaande vrouwen mogen verwachten dat ze hun steentje bijdragen aan het nastreven van het proces. Dat betekent weten wat je wilt, een geboeid gesprek voeren, en ja, zelfs de gevreesde eerste boodschap sturen naar iemand die je leuk vindt.

Betere Datingresultaten

Hoewel mannen eerder geneigd zijn om het eerste bericht op de meeste datingplatforms te verzenden, krijgen vrouwen eigenlijk betere resultaten dan mannen wanneer ze de moed hebben om het gesprek te starten en interesse te tonen van het begin. Vrouwelijke online daters hebben 2,5 keer meer kans om een ​​reactie op een eerste bericht te ontvangen dan mannen, dus ga je gang en start een chatsessie als iemand je in de gaten houdt. De kansen liggen in jouw voordeel!

Spread the love