Heb Je Behoefte Aan Een Nieuwe Telefoon Lees Dit Dan Zeker In 2018

Als je een iPhone wilt, maar niet veel geld wilt uitgeven, en je bent geen fan van een groot scherm, dan is iPhone SE de beste keuze voor jou. Met een 4-inch scherm, een uitstekende 12 MP camera, A9-chipset en 2 GB RAM is dit lid van de beste smartphones uit de 2016-lijst een echte vangst.

Het is niet zo gewaagd als de iPhone 6, maar toch heeft de iPhone SE een aantrekkelijk display en ontwerp. Het wordt geleverd in vier verschillende kleuren – roze goud, goud, zilver en grijs. En het ondersteunt 3D TOUCH, zodat u kunt genieten van alle IPhone-spelen in een kleiner pakket voor de lagere prijs. Een mobiele telefoon aanschaffen was nog nooit z moeilijk.

LG G5

LG G5 is echt een innovatieve smartphone, die verbazingwekkende specificaties en Android Marshmallow heeft. DE EERSTE COMMERCIËLE MODULAIRE TELEFOON heeft dit april uitgebracht en sindsdien is het een ster.

Het modulaire ontwerp van de LG G5 stelt u in staat om van batterij te wisselen, audio met hoge resolutie toe te voegen of een cameramodule te bevestigen en prachtige foto’s te maken. We hopen in de toekomst de modus “LG Friends” te zien, maar de LG G5 is een goede kandidaat voor geweldige smartphones van de 2016-lijst.

Motorola  Moto X  Force

Motorola Moto X Force is een andere stijlvolle en opwindende smartphone. Met een onbreekbaar scherm, een lange batterijduur en een krachtige chipset is Motorola Moto X Force een van de beste smartphones die in 2016 is uitgebracht, tot nu toe.

De telefoon weegt 169 g en heeft een dik lichaam van slechts 9,2 mm. De meest indrukwekkende functie op dit apparaat is ‘Ballistic Nylon’ – deze beschermende laag is sterk voor het scherm.

Spread the love